Star Wars Battlefront II PlayStation 4 bundles aangekondigd

Sony heeft zojuist de Star Wars Battlefront II bundels voor de PlayStation 4 aangekondigd. En dat is niet alles, er zijn ook gelijk 2 limited edition PS4 bundels geintroduceerd van Star Wars Battlefront 2.

Limited Edition Star Wars Battlefront II PS4 Pro Bundle

Bij de limited edition versies van Star Wars Battlefront II kan je kiezen uit een bundel met customized PS4 Pro met een bijbehorende Dualshock 4 controller en de Deluxe Edition van Star Wars Batllefront II Elite Trooper Deluxe Edition.

Star Wars Battlefront 2 limited edition PS4 pro

De Star Wars PS4 Pro heeft de Galactic Empire en Resistance emblemen alswel een isigne van de Inferno Squad. De Dualshock 4 controllers hebben op de grip de Imperial en Resistance emblemen en op de touchpad is het Star Wars logo geprint.

Star Wars Battlefront 2 limited edition PS4 1tb

De andere Limited edition bevat een 1TB grijze PlayStation 4 met identieke prints op zowel de console en de Dualshock 4 controller. Deze komt uiteraard ook met de Star Wars Elite Tooper Deluxe Edition versie.

The Deluxe Edition of the game included in the bundle lets players begin their journey to the galaxy far, far away three days earlier than the Standard Edition and also comes with premium digital content, including upgraded versions of all four trooper classes, and instant access to elite hero and starfighter epic Star Cards.

Natuurlijk komen er ook er ook nog diverse PlayStation 4 bundels aan die ofwel de gewone PS4 of de PS4 Pro bevatten met de standaard editie van Star Wars Battlefront II.

Star Wars Battlefront II PS4 Bundle