Special Edition Dualshock 4 controller aangekondigd

Sony PlayStation heeft zojuist een nieuwe Special Edition van de Dualshock 4 aangekondigd en niet zomaar één. maar een prachtige Sunset-orange dualshock 4. Deze zal vooral in de smaak vallen bij ons Nederlanders.

Sunset-Orange-Dualshock-4-twitter

Hoewel het voetbal van Oranje niet om over naar huis te schrijven is, betekent dat niet dat we geen fan zijn van de prachtige oranje kleur. En zeker niet als het in de vorm van de nieuwe dualshock 4 controller is met de naam Sunset-Orange. Tijdens de donkere koude winterdagen die er weer aan zitten te komen kunnen we wel een beetje zonneschijn gebruiken en daar helpt deze prachtige special edition van de dualshock 4 controller zeker bij. De stoere 2 kleurige design met het mooie contrast tussen oranje en donker paars maken dit een controller waarmee je wilt pronken.

DUALSHOCK4_2_SunsetOrange_04

De Sunset-Orange kan je nu toevoegen aan de lijst andere special editions van de Dualshock 4, waaronder die van Gran Turismo, Destiny 2, PlayStation FC of de rest. Maar om eerlijk te zijn is de Sunset-Orange Special Edition mijn persoonlijke favoriet. Het is er zeker eentje die opvalt, echter hebben we helaas nog geen bijpassende Sunset-Orange PlayStation 4 console. Maar we kunnen natuurlijk hopen dat die er ooit aankomt. Welke vind jij het mooist?

ds4%20range%20blog%20post%20image%2001
ds4%20range%20blog%20post%20image%2002