Nu ook met PayPal betalen direct via PS3 PlayStation Store

Sony heeft het mogelijk gemaakt om nu direct vanaf de PS3 PlayStation Store je bestellingen te betalen via PayPal. Dit is mooie toevoeging die echter lang op zich heeft laten wachten.

image

Al jaren werd er gevraagd voor andere mogelijkheden van betaling, want het enige wat de PlayStation Store jaren lang ondersteunde was een creditcard. En toen eindelijk na veel jaren wachten in Nederland de PlayStation Network cards beschikbaar werden waren we ook erg content.

Echter het was nog niet genoeg, want als je nou thuis was en geen zin/tijd of mogelijkheid had om naar buiten te gaan en een PlayStation Network Card te halen, zat je nog met de gebakken peren. Geen creditcard en geen PSN Card, wat nu? Nadat we lang hadden geklaagd werd er eindelijk gehoor gegeven en werden betalingen via ideal en paypal mogelijk. Een enorme vooruitgang maar om met PayPal te betalen moest je achter je computer of laptop zitten en geld toevoegen aan je account.

Nu is dit eindelijk verleden tijd, Sony PlayStation US maakte namelijk vandaag bekend dat je vanaf nu direct vanaf de PS3 geld kan toevoegen aan je account via PayPal.