Firmware 1.51 voor PlayStation 4 is online

*update: Firmware is nu vanaf nu te downloaden*Sony heeft via hun officiële PlayStation Blog laten weten dat PS4 firmware 1.51 vandaag te downloaden zal zijn. De Patch is een verplichte Download en zal fixes en stabiliteit van het systeem software verbeteren.

image

Ook zijn er kleine verbeteringen aan het PlayStation Dynamic UI aangebracht, waardoor je nu duidelijk kunt zien als je een Game en een Patch tegelijkertijd aan het downloaden bent.

Maar het belangrijkste aan de Patch zijn natuurlijk het fixen van crashes en stabiliteit, hopelijk lost deze alle huidige problemen op, zodat als de PlayStation 4 volgende week gelanceerd wordt in UK en Europa, wij er volledig van kunnen genieten. We zullen het vast zien wel zien aan de reviews op Amazon.com .

In Noord-Amerika heeft de PlayStation 4 overigens standaard de optie, dat er updates voor systeem en games in standby worden gedownload, aanstaan. In de EU zullen we deze optie in het instellingen menu moeten activeren.

“Later today, the next system software update for PlayStation 4 (version 1.51) will be available. With this minor required update, stability of system software has been improved. In addition, minor refinements to elements of the system UI (such as clearly indicating when a user downloads a game and a game patch at the same time) have been introduced.”

Wil je liever de PlayStation 4 via een USB Flashdrive updaten naar de nieuwste software, neem dan even een kijkje bij onze Tutorial: How-To PS4 updaten via een USB Flashdrive