Download hier de verplichte PS4 launch firmware update alvast.

De kans dat je op de dag dat je de PlayStation 4 in huis hebt, iets meer wilt doen dan offline gamen is groot en je zult dus de verplichte day-one PS4 firmware moeten installeren. De kans dat dit op de dag van de PS4 release tergend langzaam zal gaan door alle Downloads is erg groot, dus doe je er wellicht verstandig aan om de firmware update alvast te downloaden.

image
Dus hebben we goed nieuws voor jullie,  de update is nu al beschikbaar. Echter zul je wel enige redelijk eenvoudige stappen moeten ondernemen om dit tot een goed eind te brengen. Het enige wat je nodig hebt is een 1gb vrij op een flashdrive want de file is over de 800MB groot. Als je deze in je bezit hebt en je zeker weet dat je dit wilt doen (want dit is op eigen risico) kun je gaan beginnen en overgaan naar de volgende stappen: (LET OP: de mappen die je moet aanmaken, moeten aangemaakt worden in HOOFDLETTERS)

-Download de laatste PS4 firmware update file hier , deze heet PS4UPDATE.PUP

-Op de Flashdrive maak je map in genaamd:  PS4

-in de map PS4 maak je een map genaamd:  UPDATE

-in de map UPDATE  plaats je de PS4 firmware update file , deze heet PS4UPDATE.PUP

 

-Zorg dat je PlayStation 4 helemaal is uitgeschakeld, het lampje (power indicator ) moet dus uit zijn en dus niet in standby modus (orangje lampje) maar echt helemaal uit 

*staat het oranje lampje toch aan, hou dan minimaal 7 seconden je PS4 power button ingedrukt tot je de PS4 voor de tweede keer hoord beepen (piepen)

-doe nu de USB Flashdrive in je PS4 usb poort en houdt nogmaals de PS4 powerknop voor minimaal 7 seconden ingedrukt

*je PS4 start nu op in Safe Mode

-Select [Update System Software]

*als de file niet herkent word, kijk dan of je de mappen wel correct hebt aangemaakt, de mappen PS4 en UPDATE moeten in HOOFDLETTERS zijn

Dit is ook de methode voor gebruikers die niet over een Internet connectie beschikken. (de update dan natuurlijk bij iemand anders downloaden, want zonder internet kan je ook niets op je flashdrive downloaden)

Download de PlayStation firmware update hier

Bron: Shacknews