How to: de hardeschijf (HDD) van je PS4 vervangen en PS4 systeem software herinstalleren (VIDEO-Tutorial)

Eerder hebben wij op 4thePlayers.nl al een Tutorial geplaatst waarin stap voor stap beschreven wordt hoe je de HDD moet vervangen van je PS4, echter zijn er ook diegenen die het liever in beeld willen.

playstation 4

Voor deze mensen hebben wij de onderstaande video in elkaar gezet. In de video-tutorial wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je de Hardeschijf van je PS4 moet vervangen. De HDD die ik in de PlayStation 4 heb gestopt is overigens deze: Hardware.info De Seagate Laptop SSHD 1TB ST1000LM014.

Let Op: Na het vervangen van de Hardeschijf zul je de PS Software op de harde schijf moeten zetten (initializeren) via een USB FLASHDRIVE. De getypte versie over hoe dat moet vind je hier en een video tutorial over hoe je de PS4 systeem software initialiseerd vind je helemaal onderaan deze post

hieronder vind je de stap voor stap Video Tutorial over het vervangen van je HDD van de PS4, daarna zul je de tweede video moeten bekijken waarin het PlayStation 4 systeem software wordt herinstalleerd.

Hieronder vind je de video Tutorial over het herinstalleren (initialiseren) van het PS4 Systeem software. (deze onderstaande video kun je ook gebruiken om te kijken hoe je een firmware update via USB installeerd, let er echter wel op dat je de juiste file gebruikt. Er is namelijk een PS4 system software initialisatie bestand en een firmware update bestand. Lees hoe je dit moet doen in de How to PS4 updaten via een USB Flashdrive