Call of Duty Ghosts Onslaught DLC voor PS4 krijgt release date

Call of Duty Ghosts krijgt eindelijk haar DLC Onslaught voor de PS4. Dit is gister via een persbericht aangekondigd. De Onslaught DLC van Call of Duty Ghost zal op 27 februari voor de PS4 beschikbaar zijn. Met Onslaught krijg je behalve een viertal nieuwe Multiplayer mappen, ook nog een nieuw wapen en episode 1 van een vierdelig story mode genaamd Nightfall.

image

De vier Call of Duty Ghosts Multiplayer mappen in Onslaught bestaan uit:

Fog
Fog is een map waarin je bij een mistige meer schuilhoudt voor de horror die mag komen. Een spooky verrassing is dat als een speler een bepaalde field objective voltooid, hij verandert in Michael Myers van de Halloween films en op jacht mag gaan op de andere spelers. Om de spanning nog iets te verhogen krijgen de andere spelers, het Halloween deuntje op de achtergrond te horen, zodat ze weten dat het tijd is om te rennen voor je leven.

Bayview
In Bayview verplaats je je over een Californische pier, inclusief aquarium en winkeltjes om je het ultieme Scheveningen gevoel te geven.

Containment
In Containment bevind je je in een door Oorlog vernietigde stad aan een opgedroogde rivier.

Ignition
Ignition is een map die zijn inspiratie heeft gehaald van de populaire Call of Duty Modern Warfare 2 map Scrapyard en vindt plaats op een verlaten Florida Lanceerplatform.

Buiten de multiplayer maps is er een Story episode voor een vierdelig avontuur genaamd Nightfall waarin je met 2 Nieuwe characters het mag opnemen tegen diverse buitenaards gespuis. Ook krijg je een nieuw wapen genaamd Maveric welke een assault rifle anex Sniper rifle is.

De Call of Duty Ghosts DLC Onslaught PS4 zal vanaf  27 februari beschikbaar zijn. Voor 15 euro kun je de Mappacks van Call of Duty Ghosts los aanschaffen of je kunt een Call of Duty Ghosts Season Pass kopen voor 49 euro waarmee je alle vier de ODIN mappacks krijgt. Hiermee kom je 10 euro goedkoper uit dan als je ze los zou kopen.

Bekijk hieronder de Call of Duty Ghosts Onslaught preview video.